Obrenovac, 26.10.2021

POMOZIMO PIJANISTI ANDREJU MARKOVIĆU


Izvor: kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 27.06.2020.
Samo 19.400$ deli ga od fakulteta u San Francisku

Foto: Privatna Arhiva


Andrej Marković (18) jedan je od naših najtalentovanijih i najperspektivnijih mladih pijanista. Andrej je primljen na jedan od najboljih muzičkih fakulteta na svetu (San Francisco Conservatory of Music). Svojim talentom, dosadašnjim uspesima i rezultatima na prijemnom ispitu uspeo je da se nađe među samo četvoro studenata iz celog sveta koji su primljeni na osnovne studije na odseku za klavir. Uspeo je da dobije i stipendiju fakulteta koja pokriva troškove školovanja.

Međutim ono što ta stipendija ne obuhvata jesu troškovi smeštaja i ishrane u kampusu fakulteta čiji je ukupan iznos 19.400$ na godišnjem nivou.

Andrej živi sa samohranom majkom koja ima minimalna primanja, a otac mu je preminuo 31. januara ove godine, svega nekoliko dana nakon prijemnog ispita.

S obzirom na porodičnu i finansijsku situaciju Andrej nema mogućnosti da pokrije ove troškove i potrebna mu je pomoć svih nas!

Kako Andrej kaže, dobio je životnu šansu za uspeh u pijanističkoj karijeri i jedina prilika i nada mu je podrška koju mi možemo da mu pružimo. Planira da u prvoj godini studija paralelno i radi kako bi sebi obezbedio sredstva za troškove u nastavku studija, ali mu je pomoć neophodna za prvu godinu studija koja kreće u septembru.

Donacije se mogu izvršiti na naš dinarski ili devizni račun ili putem humanitarnog SMS broja, slanjem teksta "Za Andreja" na 7001 (Iznos SMS-a je donacija od 200 rsd)

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE