Obrenovac, 26.10.2021

NOVOGODIÅ NJI ONLAJN MARATON


Izvor: nova.rs/Agencije/Lokalne novine | Obrenovac, 27.12.2020.
Fudbalska reprezentacija Srbije dobila je dva protivnika u prijateljstkim utakmicama na američkom kontinentu krajem januara

Foto:nova.rs/Promo


Jugoslovenska kinoteka objavila je danas da će 1. januara 2021. organizovati prvi onlajn maraton digitalno restauriranog filma,

Deset kultnih ostvarenja reditelja Gorana Markovića, Božidara Nikolića, Slobodana Šijana, Srđana Karanovića, Gorana Paskaljevića, Živka Nikolića i Živojina Žike Pavlovića, u produkciji Centar filma, biće emitovana od 10.00 ujutru sve do dva časa iza ponoći na Fejsbuk stranicama kompanije Vip mobajl i Jugoslovenske kinoteke, precizirano je u saopštenju.

U tom periodu, ljubitelji filma će moći da isprate odabrana ostvarenja i to u 10.00 film “Nacionalna klasa”, u 11.55 “Tri karte za holivud”, u 13.55 “Maratonci trče počasni krug”, a u 15.30 “Nešto između”.

https://www.youtube.com/watch?v=VHN9LWtabJ8&feature=emb_title

Film “Varljivo leto” biće prikazan u 17.25, “Poseban tretman” u 19.00, “Davitelj protiv davitelja” u 20.35, “Lepota poroka” u 22.10, “KIad budem mrtav i beo” u 23.55, a “Miris poljskog cveća” u 1.15.

Istaknuto je da će ove i još sedam drugih filmova publika moći da gleda još dugo godina zahvaljujući projektu “Vip Kinoteka”, koji su sa ciljem digitalne restauracije srpske filmske baštine, pokrenule Jugoslovenska kinoteka i kompanija Vip mobile u želji da sačuvaju i zaštite dela koja su proglašena za nacionalno kulturno dobro od velikog značaja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE