Obrenovac, 26.10.2021

POTVR─ÉENI DATUMI


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 31.05.2020.
Nakon kolegijalnog usagla┼íavanja termina sa drugim manifestacijama, sa rado┼í─çu saop┼ítavamo da ─çe biti odr┼żano drugo izdanje Cloud festivala

Foto:Promo


Osamnaesti Belgrade Beer Fest ─çe biti odr┼żan od 20. do 23. avgusta, a Music Week od 28. do 30. avgusta na beogradskom Uš─çu.

U više nego vanrednim okolnostima, opet ┼żelimo da potvrdimo rešenost organizacionog tima Cloud festivala da ─çe sve dimenzije festivala biti prilago─Ĺene periodu posle pandemije korone, istovremeno se raduju─çi što desetomese─Źni rad ipak ne─çe biti uzaludan. Apsolutno smo spremni da poštujemo sve preporu─Źene mere, jer zdravlje i bezbednost posetilaca moraju biti na prvom mestu.

Posledice koje aktuelna pandemija ima na razvoj muzi─Źke industrije i manifestacionog turizma širom sveta svakako negativno uti─Źu na organizaciju svih festivala u Srbiji. Situacija je daleko od sjajne, ali ─Źinimo sve da u okolnostima velikih limita napravimo dobra i zanimljiva festivalska izdanja, kako bi leto u Beogradu ipak imalo vedrije nijanse.

Prvo izdanje festivalske platforme Cloud, u okviru koje su prošle godine na Uš─çu odr┼żana tri muzi─Źka festivala, posetilo je više od 920.000 ljudi. Cloud festivali su tako postali jedan od najuspešnijih turisti─Źkih brendova Beograda i Srbije. Beogradska kulturna mre┼ża i Skymusic su organizaciju i produkciju festivala podigli na svetski nivo i posetiocima omogu─çili da u┼żivaju u više od 140 koncerata.

Pozicioniranje na svetskoj mapi festivala je strateški cilj Beograda i Srbije, jer manifestacioni turizam, pogotovo sada, mora biti jedan od najva┼żnijih segmenata razvoja turizma. Dr┼żave koje to prepoznaju br┼że ─çe obnoviti turizam od drugih. Više detalja o samim festivalima, programu i sadr┼żajima, o─Źekujte u nedeljama pred nama.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE