Obrenovac, 19.10.2021

POČELO SNIMANJE SERIJE 'PEVAČICA'


Izvor: telegraf.rs/Marko Pantic/Lokalne novine | Obrenovac, 31.08.2020.
Serija je okupila neke od naših najpoznatijih glumaca

Foto:ATA Images


Misteriozno ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović inspirisalo je reditelja Predraga Gagu Antonijevića da otpočne snimanje nove serije "Pevačica", u kojoj će igrati mnoge zvezde domaćeg glumišta među kojima su Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Zlatan Vidović, Vuk Kostić i mnogi drugi. Glavnu ulogu dobila je estradna zvezda Milica Pavlović.

Nakon više od godinu dana pripreme, snimanje je zvanično otpočelo.

- Velika mi je čast što sam deo ovog projekta. Učim svakog dana od ljudi koji su na setu. Jedva čekam da počne emitovanje i da publika vidi ono što spremam svih ovih meseci - rekla je Milica Pavlović.
Kratke pozdrave prisutnima poslali su i ostali glumci, a Miloš Timotijević je istakao da i pored brojnih i zapaženih uloga, do sada nije imao prilike da se ostvari u ovakvoj.

- Ovo je vrlo neobična serija i drago mi je što sam deo ovog projekta i što imam priliku da odigram ulogu koja mi do sada nije nuđena - rekao je on.
Nikola Rakočević ostvariće se u ulozi estradnog menadžera, kao i u seriji "Folk", a za medije je priznao da veruje da ovaj projekat ima veliki potencijal i da je siguran da će se o njemu dugo pričati.

Serija neće govoriti samo o ubistvu

Inače, zaplet se neće baviti samo misterioznim zločinom već će prikazati i trnovit put do zvezda, pa će se tako mlada glumica Jelena Grujičić u seriji igrati glavnu pevačicinu suparnicu Emiliju. Njihov sukob traje od perioda kada su se nadmetale na audiciji za "Zvezde Granda".

Na čelu žirija ovog muzičkog takmičenja našao se kompozitor zbog čijih će hitova pevačica postati popularna i taj je uloga poverena Milošu Timotijeviću.

U život glavne junakinje biće upletena i vračara koju će glumiti Nataša Ninković.

Jelena Marjanović, koja je poslužila kao inspiracija za priču serije, za života je na sve načine pokušavala da se probije na estradi i postane poznata. Nažalost, svojih pet minuta je dočekala tek nakon što je tragično nastradala.
Seriju potpisuju Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, a snimanje će trajati do sredine novembra. Prva sezona serije, od 12 epizoda, biće emitovana na kanalu Superstar TV tokom iduće godine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE