Obrenovac, 19.10.2021

'NOVI PAPA' NASTAVLJA PRIČU 'MLADOG PAPE' (VIDEO)


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 01.01.2020.
Stiže još provokativnija priča o poglavaru rimokatoličke crkve

Foto:IMDb
„Novi papa“ (The New Pope), nastavak hit serije „Mladi papa“ oskarovca Paola Sorentina, donosi još provokativniju priču o poglavaru rimokatoličke crkve a pored sjajnog Duža Loa, u glavnoj ulozi i Džon Malkovič.

„Novi papa“ nastavlja priču tamo gde je „Mladi papa“ stao. Papa Pije XIII (Džud Lo) je u komi. Nakon izvesnog vremena, Vojelo uspeva da izdejstvuje da ser Džon Brenoks (Džon Malkovič), umeren i sofisticiran engleski aristokrata, bude izabran za papu pod imenom Jovan Pavle III. Novi papa je naizgled savršen, ali krije svoje mane i tajne. On odmah shvata da će biti teško da zauzme poziciju svog harizmatičnog i upečatljivog prethodnika, dok se u Vatikanu Vojelo trudi da vodi Crkvu pod udarom raznih skandala – koji prete da zbrišu najviše ešalone zauvek – ali i spoljašnjih pretnji. Ispostavlja se da su Sofija i Ester drugačije nego što se predstavljaju, a kardinal Gutijerez nastavlja da se bori protiv neistomišljenika. Takođe, grupa vernika idealizuje Pija XIII koji počinje da šalje čudne poruke iz bolničkog kreveta.

Svih devet epizoda režirao je oskarovac Paolo Sorentino, koji je ujedno i jedan od scenarista, uz Umberta Kontarela i Stefana Bisesa. U glavnim ulogama su Džud Lo i Džon Malkovič, a svoje uloge iz „Mladog pape“ ponoviće Silvio Orlando, Havijer Kamara, Sesil De Frans, Ludivin Sanje i Mauricio Lombardi. Pridružuju im se i Henri Gudman, Ulrih Tomsen, Mark Ivanir, Julija Snigir i Masimo Gini. Šeron Stoun i Merilin Menson će se takođe pojaviti u seriji u gostujućim ulogama.

Serija će premijerno biti prikazana 10. januara na HBO GO-u, kada prve dve epizode dolaze u ponudu. Serija će takođe biti emitovana na HBO kanalu, gde će prva epizoda biti prikazana 14. januara.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE