Obrenovac, 16.10.2021

NOVI RUSKI FILM S MILOŠEM BIKOVIĆEM (VIDEO)


Izvor: B92/Sputnik.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 14.02.2020.
'Glavne uloge tumače Beograd i Srbija'

Foto:Promo
Ruski film „Hotel Beograd“, u kome glavnu ulogu igra Miloš Biković, a sniman je u Srbiji, biće premijerno prikazan 5. marta. Sada se prvi put pojavio trejler ovog filma, za koji Biković kaže da u njemu glavne uloge igraju Beograd i Srbija.

Biković u ovom filmu glumi Pavela Arkadijeviča Pašu, vlasnika hotela sa pet zvezdica u Beogradu koji je dobio u nasledstvo od tetke, ali i srcelomca. Paša upada u nevolje kada pokvari milionski posao mafijaškom bosu.

Da bi otplatio dug, Paša mora da se oženi mafijaševom ćerkom. Dok se priprema svadba, Paša u Beogradu sreće svoju nekadašnju ljubav iz Rusije Dašu.

Kako je rekao reditelj Konstantin Statski, film je sniman u Srbiji, uglavnom u Beogradu i Novom Sadu, ali je na njega najjači utisak ostavilo selo u Negotinskoj krajini, u kojem su takođe snimali.

"Pronašli smo netaknuto, unikatno selo, koje se nije menjalo decenijama. Meštani sela su statirali, ali su nas i neverovatno ugostili, stalno nas nudeći rakijom i vinom", kazao je Statski.

Pored Bikovića, u filmu igraju i Dijana Požarska, Boris Dergačov, Aleksandra Kuzenkina, Miodrag Radonjić, Jelisaveta Teodosić, Ljubomir Bandović… Pored glavne uloge, Miloš Biković je i producent filma, a scenario su radili autori koji stoje iza serija "Kuhinja" i "Hotel Eleon".

Miloš Biković je na svom nalogu na Tviteru podelio trejler za ovaj film i napisao "s ponosom predstavljamo film u kome glavne uloge tumače Beograd i Srbija".

"Svi moji prijatelji iz drugih zemalja, koji su nekad bili u Srbiji, uvek su se vraćali. Veoma mi je drago što moja otadžbina tako privlači ljude svojom atmosferom, muzikom, kulturom. Zbog toga sam predložio producentima da snimaju film u Beogradu", rekao je Biković.

"Potrudili smo se da zabeležimo sve lepote Srbije i njeno gostoprimstvo. Nadam se da će gledaoci, kada pogledaju ’Hotel Beograd‘, poželeti da posete Srbiju", nastavio je, dodavši da je bilo zadovoljstvo sarađivati sa Dijanom Požarskom, koja glumi Dašu.

Požarska je rekla da je "Beograd predivan grad, veoma prijatan i lep".

"Bilo nam je zadovoljstvo da tamo snimamo. Srbi su veoma druželjubiv i gostoprimljiv narod. Snimanje je prošlo u prelepoj atmosferi, sve je bilo veoma vedro, sa puno lokalnog kolorita. Nadam se da će i gledaoci proniknuti u sve te lepote", kazala je glumica i dodala da joj se posebno svideo Zemun.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE