Obrenovac, 26.10.2021

ONLAJN SADRĐAJ MATICE SRPSKE


Izvor: B92,Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 18.03.2020.
Izložbeni prostori Galerije Matice srpske zatvoreni su za posetioce u skladu sa preporukama Vlade Srbije radi prevencije širenja koronavirusa, ali će se zato tokom narednog perioda preseliti u virtuelni prostor

Foto:depositphotos/LukaFunduk


Naime, Galerija će ponuditi nov sadržaj kroz kampanju "S vama kod kuće" u želji da svim ljubiteljima umetnosti učini boravak u izlolaciji "kulturnijim". 

 "Tokom narednih nedelja publika različitog uzrasta i interesovanja imaće mogućnost da uživa u našim muzičkim predlozima za roditelje i njihove bebe u okviru projekta Odrastanje uz umetnost, da učestvuje u našem ''umetničkom izazovu'', pogleda video-vođenja kroz aktuelnu izložbu i stalne postavke i sa porodicom odigra zanimljive umetničke igre", najavili su iz Galerije. 

 Takođe, celokupnu stalnu postavku Galerije sa pričama o najznačajnijim delima na srpskom i engleskom jeziku svi zainteresovani mogu pogledati u virtuelnoj turi na zvaničnom sajtu. 

 "Iskoristite vreme kod kuće da pročitate knjigu za koju nikad niste imali vremena, družite se sa svojim najmilijima, i pratite društvene mreže Galerije Matice srpske jer u muzeju možete biti i kod kuće", poručili su iz Matice srpske.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE