Obrenovac, 26.10.2021

MRAČNI ROK U ELEKTROPIONIRU


Izvor: Headliner.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 23.01.2020.
Italijanski New Candys 26. januara premijerno u Beogradu

Foto:Promo
Posle koncerata po Evropi, Severnoj Americi i Australiji, italijanski bend New Candys stiže 26. januara u  Elektropionir, a kao predgrupa nastupaće beogradski post-pankeri Proto Tip.

Bend New Candys nastao je  2008. u Veneciji. Opisan kao mračan, savremeni rokenrol, bend kombinuje bučni, dubok zvuk, ali sa izrazitom melodijom istovremeno prikazujući snažnu simbiotičku vezu između muzike i jedinstvenog vizuelnog izraza.

Prvi studijski album “Stars Reach The Abyss” objavili su 2012, a drugi “New Candys As Medicine” 2015. Posle ovog izdanja krenuli su na prve ozbiljnije turneje po Evropi i Americi.

Godine 2017. objavili su i treći, aktuelni album “Bleeding Magenta” za izdavačke kuće: Fuzz Club u Evropi i Little Cloud Records u SAD.

Bendu New Candys ovo je prva istočnoevropska turneja, a posle nje nastavljaju s radom na sledećem studijskom izdanju koje planiraju da objave tokom ove godine.

Proto Tip su noise rock/post punk sastav iz Beograda osnovan 2015, a njihovo prvo izdanje “Strah od izvesnog” (Slušaj najglasnije) objavljeno je u oktobru 2017.

Učestvovali su na odličnoj Hali Gali kompilaciji, kao i na drugom Hali Gali festivalu u Dragstoru.  Beogradska publika dobro poznaje sa kojom energijom i kakvim kvalitetom nastupaju, a za vas koji ih još niste čuli uživo, obavezno dođite da to ispravite.

Ulaznice za koncert benda New Candys u organizaciji Pop Depresije i Kišobrana, možete da kupite u Zaokretu (Cetinjska 15) po ceni od 700 dinara.

Na dan koncerta cena ulaznice će iznositi 1000 dinara.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE