Obrenovac, 26.10.2021

GOSPODAR KROZ SERIJU


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 26.06.2020.
Gospodar prstenova se vraća, i to u obliku nove TV serije i sada je otvoren poziv za kasting sa krajnje čudnim zahtevima

Foto:GettyImages, Dan Kitwood / Staff


U bizarnom pozivu koji je kompanija "BGT Actors, Models & Talent", sa sedištem u Novom Zelandu, objavila na Fejsbuku. Otkrili su da su u potrazi za ljudima koji će glumiti u seriji i naveli svoje čudne zahteve za one koji žele da se prijave.

"Potrebni su ljudima koji izgledaju čudno", glasi naslov reklame.

"Imate li izbačenu vilicu, opekotine na licu, duge mršave udove, duboke jagodice, linije na licu, ožiljke od akni, uši koje štrče, zanimljive noseve, male oči, velike oči, bilo kakve deformacije?", piše u oglasu.

"Imate li jedno oko, stakleno oko, možete da izvadite jedno oko?", navodi se u video-snimku okačenog uz oglas.

"Mršava lica, nedostaju vam udovi? Izgledate neobično", navodi oglas koji poziva i muškarce i žene od 18 do 65 godina, bilo koje nacionalnosti, i sa sedištem na Novom Zelandu, gde se snima serija u produkciji "Amazon Prime".

Prema "LadBible"-u, ovo nije prvi put da serija traži osobe neuobičajenog izgleda, jer su ranije tražili ljude da igraju "groteskna čudovišta" u seriji.

Druga kompanija je tražila "dlakave ljude svih starosnih doba i etničkih grupa".

Mediji navode da će serija koštati neverovatnih milijardu dolara, a snimanje na Novom Zelandu odgođeno je početkom ove godine zbog pandemije koronavirusa.

Radnja serije se i dalje čuva u tajnosti, iako je otkriveno da će istražiti nove priče koje su prethodile Tolkinovoj "Družini prstenova".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE