Obrenovac, 26.10.2021

BOGAT KULTURNO-ZABAVNI PROGRAM


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 20.08.2021.
ÔÇŁObrenova─Źko letoÔÇŁ

Foto:Promo


Kako je ranije najavljeno, tokom avgusta u okviru tradicionalne manifestacije ”Obrenova─Źko leto” bi─çe organizovano ukupno 17 raznovrsnih kulturno-zabavnih programa. Za naredni period planiran je bogat program namenjen kako najmla─Ĺoj publici, tako i nešto starijim sugra─Ĺanima.

─îlan Ve─ça opštine Obrenovac Zoran ─ćorlomanovi─ç najavio je 4 kulturno-zabavna programa koji ─çe se odr┼żati u okviru manfestacije ”Obrenova─Źko leto” .

– Ova nedelja je bogata programima ”Obrenova─Źkog kulturnog leta”. U petak, 20. avgusta sa po─Źetkom u 20.00 sati, u pozorišnoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” bi─çe odigrana pozorišna predstava ”Crveni šešir”, a nosioci glavnih uloga su Nada Blam i Mirjana Mina Lazarevi─ç – najavio je ─ćorlomanovi─ç.

U subotu, 21. avgusta sa po─Źetkom u 18.00 sati u crkvi u Obrenovcu, ispred parohijskog doma, nastupi─çe De─Źji hor ”Vavedenje Presvete Bogorodice”.

– De─Źji hor obrenova─Źke crkve, kroz nastup koji ─çe trajati 40 minuta, peva─çe duhovnu, crkvenu muzku – naveo je ─ćorlomanovi─ç.

Manifestacija Beogradski letnji festival ”Belef” bi─çe deo kulturne manifestacije ”Obrenova─Źko leto”. Naime, u nedelju 22. avgusta publika ─çe imati priliku da u┼żiva u programu koji je deo pomenutog letnjeg festivala.

– Dobili smo jedan koncert Republika benda, a ovom prilikom zahvaljujemo se Belefu i gradskim organima što su omogu─çili da se kultura i sadr┼żaji koji su deo ovog festivala širi i na obodne opštine. Na gradskom trgu, sa po─Źetkom u 20.30 sati koncert ─çe odr┼żati Republika bend – rekao je ─ćorlomanovi─ç.

Za najmla─Ĺe sugra─Ĺane, u okviru manifestacije ”Obrenova─Źko leto” na repertoaru ─çe se na─çi dramsko-muzi─Źki program.

– Najmla─Ĺu publiku zabavi─çe Pe─Ĺolino, u dvorištu gradske biblioteke u ponedeljek, 23. avgusta sa po─Źetkom u 18.00 sati. Pozivam decu da do─Ĺu i pogledaju zaista lepu predstavu – istakao je ─ćorlomanovi─ç.

U utorak, 24. avgusta na gradskom trgu nastupi─çe tamburaši iz Sremske Mitrovice, a u sredu, 25. avgusta na obrenova─Źkim bazenima bend ”Holesterol” odr┼ża─çe koncert.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE