Obrenovac, 26.10.2021

”OBRENOVAČKO LETO” TOKOM AVGUSTA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 03.08.2021.
U okviru kulturne manifestacije ”Obrenovačko leto” tokom avgusta biće organizovano 17 različitih kulturno-zabavnih programa...

Foto:Promo


Ljubitelji poezije u petak, 6. avgusta sa početkom u 20.00 sati na novoj sceni kod Banje mogu uživati u stihovima Duška Trifunovića.

– Duško Trifunović napisao je oko 230 pesama za razne umetnike, pevače, grupe, počevši od Bjelog dugmeta, Arsena Dedića, Plavog orkestra, Željka Jokimovića… Naši glumci i muzičari vratiće nam sećanje na jednog izuzetnog pisca koji je napisao veliki broj muzičkih hitova – najavio je član Veća opštine Obrenovac Zoran Ćorlomanović.

U nedelju, 8. avgusta na otvorenoj sceni Doma kulture, u bašti pod Platanima, sa početkom u 20.00 sati nastupiće muzička grupa ”Bandover” – Oni su 2019. godine bili osvajači nagrade na Zaječarskoj gitarijadi, nako čega su održali koncert u Obrenovcu – naveo je Ćorlomanović i dodao da će ovaj bend i ovog leta nastupiti na Zaječarskoj gitarijadi, a pre toga povratak na veliku scenu posle pauze zbog korone biće upravo nasput pred obrenovačkom publikom.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE