Obrenovac, 16.10.2021

Predstava 'Neispričano' u Domu kulture


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 31.01.2020.
Psihološki triler o umetničkom delu

Foto:BDP
Predstava "Neispričano", prema tekstu Božidara Kneževića, u režiji i adaptaciji Vladana Đurkovića, jeste komad koji na specifičan način formira žanr u domenu misterije i psiho drame, kao romantičan, oniričan, ali i trilerski zamišljen "upad" u podsvest pisca.

Izvesni umetnik zapada u sopstveni tamni vilajet i pokušava da izađe na kraj sa sopstvenim idejama, dok se paralelno sa tim odvija dokumentarna priča iz Beograda tokom okupacije u Drugom svetskom ratu, a dešava se među glumcima u nacionalnom teatru.

Drama "Neispričano" dovodi glavnog aktera u centar psihodeličnog susreta sa zapostavljenim muzama i junacima nedovršenih priča u snolikom okruženju lavirinta od knjiga imaginarne biblioteke iz kojeg nema pravog izlaza.

Glavne uloge tumače članovi ansambla BDP-a Milorad Damjanović (Džimi) i Sandra Bugarski (Gospođica), a u ostalim ulogama igraju i glumci Jelica Knežević, Aleksandar Jovanović, Borko Sarić i Fuad Tabudžić.

Predstava "Neispričano" biće odigrana u pozorišnoj sali Sportsko-kulturnog centra "Obrenovac" u nedelju, 23. februara, sa početkom u 20.00 časova.

Cena ulaznice: Parter - 500 dinara, Balkon - 400 dinara, odnosno 200 dinara za penzionere, učenike i studente

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE