Obrenovac, 19.10.2021

NASTAVAK MANIFESTACIJE ”OBRENOVAČKO LETO”


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 12.07.2021.
Obrenovačko pozorište pred publikom

Foto:obrenovac.rs


U okviru tradicionalne manifestacije ”Obrenovačko leto” danas, 13. jula u 18.00 časova u dvorištu Biblioteke ”Vlada Aksentijević” biće odigrana predstava Obrenovačkog pozorišta ”Pepeljuga”.

Zoran Ćorlomanović, član Veća Gradske opštine Obrenovac je izjavio da je zadovoljan što je manifestacija ”Obrenovačko leto” počela.

– Tokom ove nedelje nastavljamo sa programima, vraćamo se u dvorište Obrenovačke biblioteke gde u utorak sa početkom u 18. časova dramska grupa Sportsko kulturnog centra Obrenovačkog pozorišta izvešÄ‡e za naše mališane predstavu ”Pepeljuga”. To su sve naši glumci i nadamo se da će deca uživati u predstavi – rekao je Ćorlomanović i najavio nove programe.

– Sledeći program biće u ponedeljak 19. jula, koncert grupe ”Blues night band” i taj koncert biće na otvorenoj sceni, ispod platana ispred SKC-a sa početkom u 20. časova – saopštio je Ćorlomanović.

– Programi ”Obrenovačkog leta” su izuzetno posećeni, mislim da se Obrenovačka publika uželela kulture. Očekujemo da tokom jula meseca u okviru ”Obrenovačkog leta” imamo još više publike, a tokom avgusta imaćemo zaista puno programa – poručio je Ćorlomanović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE