Obrenovac, 18.05.2024

Fudbalski trener ÄorÄ‘e Vasić u Saudijskoj Arabiji


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.09.2019.
ObrenovÄanin na dobrom glasu

Foto: lokalnenovine.rs




Fudbalski trener ÄorÄ‘e Vasić ostvario je neverovatan transfer, potpisao je ugovor sa Al Ahlijem iz Saudijske Arabije gde će obavljati funkciju direktora omladinske škole. Stariji ljubitelji fudbala verovatno pamet Vasića iz igraÄkih dana, kada je branio boje Partizana, Rada i klubova iz Južne Koreje i Kine. Bez sumnje potpunu igraÄku afirmaciju i najdublji trag ostavio je u Fk Rad sa Banjice, gde je bio i kapiten.

IgraÄku karijeru je završio odavno, ali zato je izuzetno cenjen u trenerskom poslu. Dugo godina je bio Älan struÄnog štaba Gordana Petrića, a sa uspehom su vodili Bežaniju, SinÄ‘elić, ÄŒukariÄki i Rad. Najveći uspeh Vasić je ostvario kao pomoćnik Ljubinka Drulovića u mladoj reprezentaciji Srbije, kada su u Litvaniji pokorili Evropu.

ObrenovÄanin ne zaboravlja svoje mesto, korektnu saradnju ima sa ljudima iz RadniÄkog, a kako njegovi prijatelji kažu slobodno vreme najviše voli da provodi u njegovoj MuziÄkoj koloniji. Vasić je roÄ‘en 06.decembra 1971.godine, posao koji radi voli najviše na svetu i nema sumnje da će u Saudijskoj Arabiji ostvariti uspeh.











Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala proÄitajte OVDE