5 NAJOPASNIJIH RASKRSNICA U BEOGRADU

Sumirajući gde se u poslednjih nekoliko godina događalo najviše saobraćajnih udesa (nekad i 7 mesečno) došli smo do nekih kritičnih tačaka u Beogradu na kojima morate biti jako oprezni.

Da li je u pitanju neispravnost semafora, nepreglednost ili nešto sasvim treće, na ovim mestima budite posebno obazrivi!

Jedna od najkritičnijih raskrsnica u Beogradu, konkretno na Novom Beogradu je raskrsnica Bulevara Milutina Milankovića i Omladinskih brigada. Na ovom mestu je ne tako davno poginuo vozač nakon što se sudario s autobusom.

Tokom godine na toj raskrnici se dogodi više od 20 saobraćajnih nesreća. Računajte da je to broj prijavljenih nezgoda, a ko zna koliko je neprijavljenih sudara, posle kojih su se vozači „dogovorili“ i razišli, a da udes nikom nisu prijavili. Od tih 20 nesreća na ovoj raskrsnici nekoliko je završeno, nažalost sa smtnim ishodom.

Ovo nije jedina kritična tačka na Novom Beogradu, ali i u drugim opštinama. Istraživali smo koje su još ulice opasne, i na kojima morate obratiti posebnu pažnju dok vozite automobil njima.

Ugao Bulevara Nikole Tesle i Ušća

Uključenje iz Ruske ulice u Bulevar Vojvode Putnika kod Sajma

Raskrsnica Bulevara despota Stefana i Mije Kovačevića kod policijske stanice Palilula

Uključenje iz Dušana Vukasovića u bloku 61 u ulicu Jurija Gagarina

Ovo nažalost nisu jedine crne tačke u Beogradu, medju njima su još neoliko riskantnih raskrsnica, a to su : Raskrsnica Bulevara oslobođenja i ulice Pavla Jurišića Šturma na Voždovcu, Raskrsnica Takovske ulice i ulice Ilije Garašanina, Raskrsnica Bulevara Mihajla Pupina i Španskih boraca, Cvijićeva – Jaše Prodanovića, Ustanička – Vojislava Ilića.

Izvor : Espreso/Srbija Danas

Foto : Printscreen/Google street view

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *