BESPLATNE RADIONICE TOKOM LETNJEG RASPUSTA ZA DECU I MLADE IZ OBRENOVCA

Foto:obrenovac.rs

Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 06.06.2023.

Kancelarija za mlade Gradske opštine Obrenovac, tokom letnjeg raspusta 2023. godine u okviru programa neformalnog obrazovanja realizuje 12 besplatnih radionica. Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta.

Boris Bogdanovski, načelnik Odeljenja za informisanje i brigu o mladima je izjavio da će se i ove godine u prostorijama Kancelarije za mlade i Sportsko kulturnog centra održavati letnje radionice.
– Ove godine imaćemo 12 radionica i ono što moram da napomenem je to da smo se potrudili da osmislimo neki novi sadržaj, ali i da zadržimo tradicionalne radionice – rekao je Bogdanovski i detaljnije objasnio sadržaj radionica.
– Naznačio bih tradicionalnu školu gitare, kao i dobro poznatu radionicu ”Ulicama Obrenovca” gde će mališani upoznati svaki kraj Obrenovca. Takođe, prvi put ove godine organizujemo školu duvačkih instrumenata – naveo je Bogdanovski.
On je poručio da Kancelarija za mlade obezbeđuje sav neophodan materijal za radionice i pozvao sve zainteresovane da se prijave do. 25 jula.

Na besplatne radionice možete se prijaviti preko ovog linkа.

One thought on “BESPLATNE RADIONICE TOKOM LETNJEG RASPUSTA ZA DECU I MLADE IZ OBRENOVCA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *