POTREBAN VAM JE POSAO, OVO JE PRILIKA

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde raspisala je konkurs za prijem u stalni radni odnos 32 pripadnika Službe za obezbeđenje u 10 kazneno-popravnih ustanova, saopštila je ova uprava, a prenosi Vlada Srbije.

Kazneno-popravni zavod u Požarevcu (Zabeli) zaposliće šest komandira, kao i Okružni zatvor u Smederevu, dok će KPZ za žene u Požarevcu primiti u stalni radni odnos četiri pripadnika Službe za obezbeđenje, a isto toliko će biti zaposleno i u KPZ za maloletnike u Valjevu i KPZ u Pančevu. Konkurs se odnosi i na prijem tri nova komandira u Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, dok će po jedan komandir biti zaposlen u zavodima u Šapcu, Kraljevu i Subotici.

KPZ u Kragujevcu će zaposliti još dva komandira pošto je u stalni radni odnos primljeno 127 komandira pripravnika u zavodu koji je počeo sa radom 15. novembra 2022. godine.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs, portalu eUprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu Poslovi.

Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata traje do 30. maja ove godine, navodi se u saopštenju i podseća na to da je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija od 2020. godine zaposlila skoro 600 komandira u Službi za obezbeđenje u više zavoda u Srbiji.

Izvor : kurir.rs

Foto: Shutterstock

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *