POZORIŠTE BOŠKO BUHA OBELEŽAVA ROĐENDAN

Dan Pozorišta „Boško Buha“, biće obeležen u petak, 13. oktobra u 19 časova, nakon izvođenja najnovije predstave sa Scene za decu, „Tajni dnevnik Adrijana Mola“ Sju Taunzend, po dramatizaciji Milene Depolo, u režiji i adaptaciji Tatjane Mandić Rigonat.

Tajni dnevnik Adrijana Mola, Katarina Gojković
FOTO: MIŠA OBRADOVIĆ I VLADIMIR JABLANOV

Osim ansambla predstave koji čine Mladen Lero, Andrijana Oliverić, Stefan Bundalo, Anja Pavićević, Relja Janković, Katarina Gojković, Uroš Jovčić i Zoran Cvijanović, u Teatru Vuk, gde se do rekonstrukcije izvode predstave Pozorišta “Boško Buha”, okupiće se i ostali članovi ansambla i zaposleni i zajedno proslaviti uspehe Pozorišta, ispratiti u penziju kolege Radenka Stevanovića, stolara i Nadu Bašu, sekretarku Pozorišta.

Tajni dnevnik Adrijana Mola, Andrej Nježić, Mladen Lero
FOTO: MIŠA OBRADOVIĆ I VLADIMIR JABLANOV

Takođe, te večeri biće obeleženi i jubileji rada: Vladan Dujović – glumac I Milivoje Smiljanić – transporter (30 godina), Uroš Jovčić – glumac, Tatjana Perović – službenica za odnose s javnošću i marketing i Željko Jaćić – inspicijent drame (10 godina).

Uprava pozorišta istakla je i najbolje želje da će se ansambl u doglednom periodu vratiti na staru adresu, Trg Republike 3.

Izvor : Kurir.rs

Foto: Miša Obradović i Vladimir Jablanov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *