ŠABAC: „LETO NA SAVI 2024“

Prvi put u Šapcu ovog leta će biti organizovana manifestacija pod nazivom „Leto na Savi“. Program počinje u subotu, 06. jula i podrazumeva brojne sportsko – rekreativne i kreativne aktivnosti, kao i niz muzičkih i kulturnih dešavanja.

Program je namenjen svim uzrastima sa idejom da kvalitetno provedu vreme tokom celog dana od 10:00 do 22:00 sata.

U nastupajućem periodu biće organizovane aktivnosti koje podrazumevaju različite sportove, turnire, takmičenja, kreativne radionice, promotivne turističke ture na Starom gradu, dečije pozorišne predstave, demo bendove, di džejeve i pozorišta za odrasle.

Pod pokroviteljstvom Grada Šapca, a u organizaciji Turističke organizacija grada Šapca od 6. jula do 3. avgusta, na „Starom gradu“ biće priređeno pet koncerata velikih muzičkih imena.

Šapčani će imati priliku da uživaju u koncertima Jelene Rozge, Željka Samardžića, Dragane Mirković, Željka Vasića i muzičke grupe ,,Leksington”. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Turistička organizacija grada Šapca aktivno učestvuje u programima manifestacije. Organizuju se promotivne turističke ture na tvrđavi Stari grad pod nazivom „Šetnja kroz mit, legendu i stvarnost – Tvrđava Stari grad“, svake nedelje, počevši od 12. jula od 18:00 časova za sve zainteresovane.

Manifestacija će trajati do 03. avgusta, a učešće u svim programima je besplatno.

Izvor: Šabac 24/7

Foto: Šabac 24/7

One thought on “ŠABAC: „LETO NA SAVI 2024“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *