ZA SREĆAN ROĐENDAN

Ako ste rođeni na isti dan kao i EXIT, imate šansu da osvojite najvredniji festivalski poklon

Srećni slavljenik ili slavljenica na poklon će dobiti EXIT Infinite Experience ulaznicu koja važi za dve osobe i omogućava pristup ekskluzivnim, tajnim i VIP žurkama i mestima festivala, među kojima je i prostor na samoj bini legendarne mts Dance Arene!

Svi koji dele rođendan sa Exitom mogu da učestvuju u aktivaciji tako što će na mejl answerme@exitfest.org najkasnije do srede, 28. juna poslati svoju najveću želju za dobrobit naše planete i linkove do svojih društvenih mreža.

U samom fotofinišu priprema za ovogodišnje okupljanje na Petrovaradinskoj tvrđavi, EXIT će na ovaj način nekom od svojih vršnjaka pokloniti jedinstveno festivalsko iskustvo po kojem će ovaj rođendan pamtiti zauvek.

Proglašenje će se dogoditi baš na svečani dan – u četvrtak 29. juna!

Ova ekskluzivna ulaznica lansiraće srećnu dobitnicu ili dobitnika u EXIT Univerzum od 6. do 9. jula uz podršku Gorkog Lista i osigurati da nastupi Prodigyja, Wu-Tang Clana, Skillexa, Erica Prydza, Alessa, Nine, Amelie, Indire, Viagra Boys i stotine drugih ostanu njihove najbolje rođendanske uspomene za ceo život!

Izvor : B92

Foto : EXIT

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *