ASFALTIRANJE U SKELI, UROVCIMA I ZABREŽJU

Radovi na asfaltiranju i rekonstrukciji puteva u okviru projekta projekta ”Put do svake kuće” nastavljeni su u mesnim zajednicama Skela, Urovci i Zabrežje.

Na Zabrežju se radovi izvode u Solunskoj ulici, a nakon toga će se preći na izgradnju trotoara u ulici Prote Mateje Nenadovića do Kajak kanu kluba i nastaviće se dalje radovi na atarskim putevima.

U Urovcima je završeno asfaltiranje ulice Gaj 1, dok je u Skeli u Markulića kraju asfaltirana ulica 27. marta.

Radove je obišao i predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miloš Stanojević i naglasio važnost ovog projekta za stanovnike mesnih zajednica.

„Kako smo završili oktobar, tako nastavljamo i novembar. Sve ove lepe dane koristili smo i koristićemo kako bi našu putnu mrežu nekategorisanih puteva u što većoj dužini presvukli asfaltom ne bi li na taj način svim našim građanima doveli put do kuće. Ono što je činjenica jeste da nas očekuje još mali broj ulica koje ćemo do kraja ove godine asfaltirati, jer veliki broj je iza nas, ono što je ostalo to su neki specifičniji radovi koji iziskuju malo više vremena, ali verujem da ćemo do kraja novembra sve te radove privesti kraju, a ono što nas očekuje jeste već da ćemo naredne godine imati nove količine asfalta za naše Obrenovčane.“ – rekao je Stanojević.

Asfaltiranje se obavlja prema utvrđenom planu i prema prioritetima koje su dostavili Saveti mesnih zajednica, a predsednik opštine je uputio poziv Savetima mesnih zajednica da već prave planove za asfaltiranje kako bi spremno dočekali radove u narednoj godini.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *