Beljinac uz zvuk sirene za prvu pobedu Paleža

Klub malog fudbala Palež savladao je ekipu Fon Banjica u okviru drugog kola Prve futsal lige Srbije – 5:4. Poraz u Nišu (2:0) nije negativno uticao na igrače Paleža, sinoć su u Domu kulture na domaćem terenu savladali izuzetno jaku ekipu, a najjači utisak na prisutne ostavio je mladi golman Filip Beljinac.

Debitant na golu Paleža ostavio je odličan utisak i u Nišu, a sinoć je pred domaćim navijačima pokazao raskošan talenat, gde je pored mnogo odbrana uspeo da bude i čovek odluke. U poslednjim trenutcima utakmice Fon Banjica imala je poslednji napad na susretu, udarac sa distance odbranio je talentovani Beljinac i efektinim udarcem sa svoje polovine pogodio mrežu gostiju za veliku pobedu i erupciju oduševljenja u sportskoj hali.

„Utakmica je bila izuzetno teška, nisam još uvek svestan šta sam uradio, ali svakako je lep osećaj. Rezultat se kretao u našu korist, ali gosti nisu došli sa belom zastavom. Ključ pobede leži u tome da smo na terenu ostavili poslednji atom snage, a kao nagrada za trud došao je moj pogodak. Zahvalio bih se treneru Slaviši Damnjanoviću koji je od početka verovao u mene i tim, motivisao nas je na pravi način za ovu utakmicu. Nov sam u ovom sportu, ali mogu da kažem da niko nema ovakvu publiku, prave odličnu atmosferu i daju nam dodatni vetar u leđa. Čestitke i protivničkoj ekipi na utakmici, ali i mojoj, napred Palež, napred Obrenovac.“ – rekao je mladi Filip Beljinac, golman reprezentativnog kalibra.

Pored pomenutog Beljinca u listu strelaca upisali su se Denić x2, Vrbničanin i Nikoličić. U narednom kolu Palež ide na teško gostovanje u Novi Sad.

Sastav lige:

Kmf Vranje
Kmf Loznica Grad
Kmf Palež
Kmf Novi Pazar
Kmf Fon Banjica
Kmf Novi Sad
Kmf Ivanjica
Kmf Ekonomac
Kmf Winter sport
Kmf SAS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *