ČLANOVI OPŠTINSKIH ODBORA SNS I SRS NA TRGU U OBRENOVCU

Na Gradskom trgu u Obrenovcu info štand Srpske napredne stranke Opštinskog odbora Obrenovac posetili su član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Mihailo Jovanović i narodni poslanik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj.

„Mi pokazujemo, rekao bih, jednu posebnu sliku i odliku Srpske napredne stranke, a to je da nam je bitan razgovor sa građanima. Bitno nam je da čujemo njihove probleme, njihovo mišljenje. Pokazujemo da među nama nema razlike, da su i ministri spremni da budu u službi građana, da želimo da idemo i od vrata do vrata, da čujemo njihovo mišljenje, njihove probleme i da rešavamo te probleme i da gradimo lepši i bolji Beograd – Beograd sutra.“ – rekao je član glavnog odbora Srpske napredne stranke Mihailo Jovanović.

Jovanović je naglasio da ga posebno raduje optimizam koji je video danas u Obrenovcu, kako aktivista, tako i građana i njihovu želju da izađu na izbore 2. juna i daju podršku listi „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“.

Srpska napredna stranka i Srpska radikalna stranka na lokalu su u koaliciji od 2016. godine i kako navodi Aleksandar Šešelj ova saradnja je vrlo korektna i prijateljska već dva mandata, na korist svih građana Obrenovca. Šešelj je naglasio da se Obrenovac u poslednjim godinama, zahvaljujući radu i trudu ljudi koji vode ovaj grad, dosta izgradio.

„Čini mi se da to i izborni rezultati pokazuju, da su građani Obrenovca zaista prepoznali to što se dešava u njihovoj opštini, u njihovom mestu i čini mi se da je zaista taj utisak opšti. Mi danas građanima Obrenovca prenosimo poruku zajedništva, jedinstva i hoćemo da im ukažemo zašto je važno izaći na izbore 2. juna, zašto je važno da se pokaže snaga u ovim trenucima kada je naša zemlja izložena jako velikim pritiscima koji prevazilaze bilo koje lokalne ili bilo koje gradske izbore u Srbiji.“ – rekao je Aleksandar Šešelj.

Veliki broj aktivista i simpatizera Srpske napredne stranke, optimizam i želja, garant su ubedljive pobede izborne liste „Aleksandar Vučić-Beograd sutra“.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *