FILM „PRIČAJ SA MNOM“ U SKC OBRENOVAC

Film ”Pričaj sa mnom” biće prikazan u bioskopskoj sali Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac” u subotu, 30. i u nedelju, 1. oktobra sa početkom u 20.00 sati.

Dva svetski poznata jutjubera poreklom iz Australije, braća Dani i Majkl Filipu čiju youtube stranicu RackaRacka prati skoro 7 miliona pratilaca, snimila su debitantsko ostvarenje čija je svetska premijera održana na ovogodišnjem čuvenom Sundance festivalu.

Priča prati grupu prijatelja spremnih da se zabave tokom samo naizgled jednostavnog okupljanja. Mia je devojka koja je ostala bez majke, a emotivno je udaljena od svog oca. Njena porodica su njeni prijatelji, međutim ona se i dalje oseća otuđenom.

Dok sede oko stola hvatajući se za svoje telefone, grupa prijatelja saznaje da uz pomoć balsamovane ruke može da priziva duhove. Mia hvata misterioznu ruku upućujući joj ključne reči „pričaj sa mnom“ shvatajući ubrzo da njeno telo preuzima nepoznati duh.

Reč je o najnovijoj viralnoj ludnici oko koje se mnogi okupljaju. Dok su zaokupljeni novim uzbuđenjima, grupi promiče trenutka kada jedan od njih ode predaleko i oslobodi zastrašujuće natprirodne sile.

Brojna svetska kritika uveliko piše o rediteljskom debiju braće Filipu, a neki navode da je reč o odličnom film koji pleni pažnju gledalaca.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”.

Cena ulaznice je 400,00 dinara.

Izvor:lokalnenovine.rs

Foto:Promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *