NOVE PROSTORIJE CRVENOG KRSTA

Crveni krst Obrenovac uz pomoć javnih preduzeća, privrednika, donatora i pojedinaca dobio je novi prostor za rad. Na spratu zgrade Crvenog krsta Obrenovac otvorene su nove prostorije.

Nove prostorije biće pogodne za organizovanje različitih humanitarnih akcija.

Sekretar Crvenog krsta Obrenovac Divna Sokić naglasila je, da će rad Crvenog krsta Obrenovac biti još intenzivniji, te da će biti većih mogućnosti za stvaranje i razvijanje volonterske zajednice.

Sekretar Crvenog krsta Beograd Nikola Prica istakao je Obrenovac kao primer dobre prakse, koji pokazuje da se predanim radom mogu ostvariti izuzetni rezultati.

Generalni sekretar Crvenog krsta Srbije Ljubomir Miladinović ovom prilikom govorio je o misiji Crvenog krsta.

– Aktivnosti Crvenog krsta Obrenovac su značajne, među njima su akcije dobrovoljnog davanja krvi, podela paketića, organizovanje lutrije za davaoce, kao i dodela priznanja. Zahvalio bih svim saradnicima i volenterima Crvenog krsta Obrenovac, kao i lokalnoj samoupravi na podršci i razumevanju, svim partnerima i donatorima – rekao je Miladinović.

Otvaranje novih prostorija Crvenog krsta Obrenovac veliki je događaj i za samu opštinu.

– Želim vam da u svom radu provodite što je moguće više vremena sa mladim ljudima, volonterima, kako bi oni postali što bolji i spremniji za neke nepredviđene situacije. Imamo dobru dugogodišnju saradnju sa Crvenim krstom i Divnom Sokić, sekretarom Crvenog krsta Obrenovac. Potrudili smo se da koliko možemo, pomognemo Crvenom krstu u funkcionisanju, a mislim da je naša saradnja dobar primer saradnje opštine i Crvenog krsta – rekao je Stanojević.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *