NOVO VOZILO ZA JKP OBRENOVAC

Zahvaljujući inicijativi gradskog menadžera Miroslava Čučkovića, a kroz projekat Sekretarijata za zaštitu životne sredine u Javno komunalno preduzeće „Obrenovac“ stiglo je novo vozilo, auto-podizač, čija je namena podizanje smeća u sudovima od 5 metara kubnih.

„Za komunalno preduzeće danas je izuzetno značajan dan, počinje realizacija programa od strane Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Beograda, u isporuci tri vozila za komunalno preduzeće. Istorija dobijanja ovih vozila kreće od trenutka kada je gospodin Miroslav Čučković postavljen za gradskog menadžera i njegova inicijativa da prigradske opštine dobiju vozila koja će im služiti za komunalne probleme i rešavanje komunalnih problema je urodila plodom posle godinu dana.“ – rekao je direktor JKP Obrenovac, Milan Marošanin.

Kako navodi direktor JKP Obrenovac, pored auto podizača koji je stigao, početkom decembra stiže novi auto smećar, krajem decembra i buldožer, a u toku je postupak nabavke još deset sudova za smeće čime će biti rešen problem deponovanja smeća u mnogim mesnim zajednicama.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miloš Stanojević, naglasio je da je jako bitna dobra saradnja i oslonac koji opština ima u Gradu Beogradu, jer sredstva iz budžeta Gradske opštine Obrenovac nisu dovoljna za realizaciju svega onoga što je planirano.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *