OBRENOVAČKI PENZIONERI POSETILI GOLUBAC

Gradska opština Obrenovac svake godine organizuje besplatne izlete za penzionere sa teritorije opštine Obrenovac.  Cilj ovog programa je da se unaprede uslovi svakodnevnog života penzionera, ali i da se podstakne društveni aktivizam starijih sugrađana.

Zahvaljujući Gradskoj opštini Obrenovac , grupa penzionera proteklog vikenda je otputovala u Golubac gde su imali priliku da posete sve znamenitosti ovog dela Srbije, kulturno istorijske spomenike, manastir Tumane, kao i srednjovekovnu tvrđavu Golubački grad.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević i gradski menadžer Miroslav Čučković sa saradnicima posetili su penzionere.

Penzioneri su i ovog puta u okviru izleta imali organizovano druženje.

Za ovaj program, koji sprovodi Gradska opština Obrenovac zainteresovan je veliki broj penzionera sa teritorije opštine Obrenovac, pa budući da je broj prijavljenih za dvodnevne izlete veliki, izleti se organizuju više puta godišnje.

Većina penzionera do sada nije imala priliku da obidje ove znamenitosti  i kako kažu zahvalni su opštini Obrenovac koja na ovaj način izlazi u susret najstarijoj populaciji, jer ovakav vid izleta uz prijateljsko druzenje i toplu reč im mnogo znači.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *