POLJOPRIVREDNICI MOGU PROVERITI e- SANDUČE U KANCELARIJAMA MESNIH ZAJEDNICA

Poljoprivrednici koji su podneli zahteve za podsticaje putem e-portala, trebalo bi da redovno proveravaju svoje e-sanduče.

Naime, poljoprivrednici da bi ostavrili subvencije za koje su aplicirali, neophodno je da prihvate i preuzmu rešenje iz e-sandučeta, jer na taj način pomenuta rešenja postaju pravosnažna, što dalje omogućava ispatu novčanih sredstava.

Ukoliko je poljoprivrednicima koji su konkurisali za subvencije potrebna pomoć oko daljih koraka, koji se odnose na preuzimanje i prihvatanje rešenja iz e-sandučeta, pomoć mogu potražiti u kancelarijama mesnih zajednica.

– Pozivam poljoprivrednike da dođu u nadležne kancelarije mesnih zajednica, kako bi otvorili e-sanduče, prihvatili rešenje i samim tim ubrzali proces plaćanja subvencija koje se odnose na biljnu proizvodnju. Naime, poljoprivrednici će svakako dobiti novac koji im pripada, međutim prihvatanjem rešenja, proces isplate se ubrzava, a sama procedura ne traje dugo – rekla je Jelena Muškinja iz Kancelarije za poljoprivredu opštine Obrenovac.

Kako se ne bi stvarale gužve u Kancelariji za poljorpivredu, savet je da poljoprivrednici potraže pomoć u kancelarijama mesnih zajednica na kojima imaju prebivalište.

– To se odnosi na mesne zajednice Konatice, Draževac, Poljane i Baljevac, kao i na mesne zajednice Piroman, Brović, Stubline, Trstenica, Dren i Grabovac. Sve ostale sugrađane molim da dođu kod nas u Kancelariju za poljoprivredu, gde će dobiti potrebnu pomoć – navela je Muškinja.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *