PRIVODE SE KRAJU RADOVI NA IZGRADNJI OBILAZNICE TAMNAVSKOM ULICOM

U toku su radovi na izgradnji putne infrastrukture na teritoriji opštine Obrenovac. Saobraćajnica u neposrednoj blizini Centra za socijalni rad asfaltirana je i nakon izvedenih radova puštena za saobraćaj. Završne radove na ovoj putnoj deonici obišli su predstavnici opštine Obrenovac.

Radove na izgradnji ove ulice izvodi Direkcija za građevinsko zemljište grada Beograda u saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Goran Ćirić naglasio je, da će asfaltirana saobraćajnica oko Centra za socijalni rad biti najkraća veza od ove institucije do Ulice Vuka Karadžića.
Iz Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca najavljuju završetak radova na izgradnji obilaznice Tamnavskom ulicom do kraja tekućeg meseca.

– Privode se kraju radovi na izgradnji Tamnavske ulice, kojom će biti omogućeno povezivanje Belopoljske ulice i Valjevskog puta. Izgradnjom ove ulice sprečiće se saobraćajne gužve, obezbediće se viši stepen bezbednosti u saobraćaju za najmlađe sugrađane koji se kreću ka Osnovnoj školi ”Jovan Jovanović Zmaj” – naveo je Ćirić.

Izgradnja ove saobraćajnice podrazumeva i poslove na ostalim infrastrukturnim priključcima, što dodatno produžava rok za završetak radova na ovoj putnoj deonici.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *