RADOVI NA UREĐENJU CENTRA MESNE ZAJEDNICE KRTINSKA

U toku su radovi na uređenju centralnog dela mesne zajednice Krtinska. Obavljaju se radovi na asfaltiranju platoa ispred dva važna objekta u ovoj seoskoj mesnoj zajednici, zdravstvene ambulante, kao i objekta mesne zajednice. Građevinske radove obišli su predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

Predsednik Saveta mesne zajednice Krtinska Branko Jevtić podsetio je, da se u proteklom periodu radilo na asfaltiranju dve važne saobraćajnice na području mesne zajednice Krtinska, ulice Višnjica i Dorćula.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Statnojević prilikom obilaska radova u mesnoj zajednici Krtinska, naglasio je da je od početka tekuće godine asfaltiran veliki broj puteva.

– Koristimo letnje dane da uredimo centar mesne zajednice Krtinska. Tokom godine nastavićemo sa radovima na asfaltiranju, naime dobili smo novčana sredstva od Elektroprivrede Srbije. Poslednje 4 godine izgrađeno je preko 40 kilometara putne mreže na teritoriji opštine Obrenovac – rekao je Stanojević.

Direktor Doma zdravlja Obrenovac Miloš Peković najavio je da će se i u narednom periodu raditi na uređenju zdrvstvenih stanica u mesnim zaejdnicama opštine Obrenovac.

Zdravstvena ambulanta u mesnoj zajednici Krtinska za pacijente je otvorena svakog radnog dana, međutim tokom letnjih meseci, radi se prema izmenjenom rasporedu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *