TO MORA DA BUDE SKUP NADE, TO NIJE SKUP SNS, ILI SPS, NITI KONTRAMITING

Foto:Damir Dervišagić

Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 17.05.2023.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić obratio se posle sednice Predsedništva SNS na kojoj je raspravljano o aktuelnim temama. Predsednik je rekao da skup koji se organizuje 26. maja nije miting SNS ili SPS, niti kontramiting jer je jedini zakazan za taj dan.

– Poslednji tako veliki smo pravili 19. aprila 2019. godine. Više od 4. godine je proteklo od tog velikog skupa. Ovo je skup za sve obične, dobre ljude Srbije. Ovo je skup i za one ljude koji hoće da podrže sve one koji su izgubili svoje najbliže. Oni su zaslužili najveću podršku i države i ljudi i svih nas. Takođe, ovo nije skup koji organizujemo protesta, ovo nije skup ljutnje, ovo ne sme da bude skup mržnje, bez obzira što prema nama prave jedino mržnju – rekao je Vučić i dodao da to mora da bude skup nade.

– Taj skup mora da bude sve suprotno od onoga što drugi rade, što drugi prave. Mislim da to dugujemo našoj deci, porodicama i budućnosti. Moramo na tom skupu da pokažemo put Srbije ka napred, u budućnost i da uverimo Srbiju da će Srbija, ne samo da opstane, već da će moći još brže da napreduje – rekao je on i dodao da veliki skup nade počinje u 19 časova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *