KUP OBRENOVCA: Budućnost iz Zvečke osvojila pehar

Fk Budućnost (Zvečka) – Fk Torpedo (Draževac) 1:1 (1:1) (5:4 penali)

Strelci u regularnom delu: Jovanić Pavle za Budućnost, a Petrović Stefan za Torpedo

Spuštena je zavesa na ovogodišnji Kup Obrenovca, a pobednik je ekipa Budućnost iz Zvečke. Početak utakmice protekao je u znaku Torpeda, koji je iz prvog ozbiljnijeg napada postigao pogodak, strelac Petrović Stefan. Nastavili su igrači iz Draževca da vrše pritisak na zadnju liniju tima iz Zvečke, idealnu priliku da duplira prednost imao je Luka Milovanović, ali odlično je reagovao iskusni golman Nikola Jovanić.

Trgli su se igrači Budućnosti i zaigrali znatno bolje od protivnika, mirni u posedu, stvorili su tri kolosalne prilike, a u sve tri našao se napadač Arsić koji nije uspeo da nađe put do mreže danas odličnog Gavrilovića. Ipak, što nije pošlo za nogom Arsiću, jeste stamenom štoperu Jovaniću. Pomenuti Arsić izveo je udarac iz ugla, a najsnalažljiviji bio je Jovanić i preciznim udarcem doneo svom timu izjednačenje. Na poluvreme se odlazi rezutatom – 1:1.

Nastavak utakmice doneo je ogromnu borbu na sredini terena. Tim iz Draževca imao je za cilj da postigne pogodak, dok su se igrači iz Zvečke opredelili za odbranu svog gola. Situacije koje su vredne pomena je svakako stativa Denića iz Torpeda, dok je na drugoj strani Arsić iz povoljne situacije glavom „tukao“ preko prečke. Nisu uspeli igrači Torpeda da savladaju Jovanića i sudija Čolaković poslao je utakmicu na penal rulet.

Ponovo je kao i u polufinalnom susretu protiv Zabrežja junak bio iskusni Nikola Jovanić. Golman Budućnosti uspeo je da „pročita“ Bojovića i Radića i tako donese svom timu pehar namenjen pobedniku Kupa Obrenovca. Torpedo je po mnogima kvalitetnija ekipa, ali teren je u fudbalu jedino merilo, igrači Budućnosti prikazali su odličan timski duh i to je nagrađeno na pravi način.

Precizni sa bele tačke za pobednički tim bili su Jovanić, Jevtić, Arsić, Ristić i Pavlović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *