NAPREDUJU RADOVI NA IZGRADNJI ZELENE PIJACE

Radovi na izgradnji zelene pijace u Obrenovcu odvijaju se predviđenom dinamikom i već se mogu videti prvi delovi garaže, ploče, kao i stubova koji će nositi krovnu konstrukciju objekta. Radove na izgradnji zelene pijace koji su započeti u julu prošle godine, obišli su predstavnici Gradske opštine Obrenovac.

„Ovaj nov objekat zadržaće staru dušu Obrenovca, Obrenovčani će na ovom mestu moći da trguju, ali i da kupuju, da se druže i susreću. Radovi teku predviđenom dinamikom, na gradilištu je svakodnevno veliki broj radnika, preko 50, što potvrđuje činjenicu da će se rokovi ispoštovati, te da ćemo krajem godine imati novu savremenu pijacu sa prvom podzemnom javnom garažom u Obrenovcu. – rekao je predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miloš Stanojević.

Vrednost investicije izgradnje kompleksa Zelene pijace je više od 1,5 milijardi dinara sa PDV-om. Pijaca će se protezati na skoro 10.000 metara kvadratnih i biće zaista pijaca kojom će se ponositi svi Obrenovčani. 

Miroslav Čučković, ispred Grada Beograda podsetio je, da je projekat izgradnje zelene pijace investicija čija je vrednost jednaka godišnjem budžetu Gradske opštine Obrenovac i istakao dobru saradnju Gradske oštine Obrenovac i Grada Beograda u realizaciji kapitalnih projekata u opštini Obrenovac.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Obrenovac” Milan Marošanin naglasio je da će od septembra ove godine početi izgradnja Gembešove ulice širine 12 metara sa pešačkim prelazima, trotoarima i 78 parking mesta sa leve i desne strane ulice, a iz ove ulice ulaziće se u podzemnu garažu.

Izvor. lokalnenovine.rs

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *