NOVI SADRŽAJ U AVANTURA PARKU

Avantura park u izletištu Zabran ove godine ponudiće posetiocima dodatne sadržaje. Naime, u toku je završna faza radova na postavljanju terena za mini golf, trambolina i tjubing staze, a korišćenje novih sadržaja kao i svih već postojećih i dalje će biti besplatno. Danas su radove na uređenju Avantura parka posetili predstavnici Gradske opštine Obrenovac i direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine Svetozar Andrić.

Radovi na postavljanju novih zabavnih sadržaja biće završeni za dvadesetak dana,a iz Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine zamolili su građane da tokom radova, postojeće sadržaje koriste u okviru radnog vremena i to pod nadzorom radnika obezbeđenja.

Radno vreme Avantura parka je od 11.00 do 19.00 sati, osim ponedeljkom, kada je neradan dan.

– Kada su vremenski uslovi loši, postoji problem, budući da nakon obilnijih padavina ovaj park ne može raditi narednih 4-5 sati. Naime, zbog bezbednosti korisnika sadržaja Avantura parka nakon oblinijih padavina, moramo sačekati da se teren osuši– rekao je Andrić.

Sadržaji Avantura parka u Zabranu već nekoliko letnjih sezona unazad, neki su od najposećenijih atrakcija u opštini Obrenovac.

Načelnik odeljenja za informisanje i brigu o mladima Boris Bogdanovski ovom prilikom pozvao je mlade da obiđu Obrenovac i koriste različite sadržaje koje ova opština nudi.

– Obrenovac se može pohvaliti prirodnim lepotama, kao i najrazličitijim atraktivnim sadržajima. Pored Avantura parka, svim posetiocima i našim sugrađanima na raspolaganju su sadržaji na Cevki, na kojoj je korišćenje lekovite banjske vode potpuno besplatno za sve posetioce – naveo je Bogdanovski.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *