OTVORENA SEZONA KUPANJA NA „CEVKI“

Otvorena je sezona kupanja na banjskom kupalištu ”Cevka”. ”Cevka” će biti otvorena za posetioce svakog dana u periodu od 8.00 do 20.00 sati. Ovaj banjski kompleks posetio je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

Direktor Doma zdravlja Obrenovac Miloš Peković govorio je o lekovitim svojstvima obrenovačke banje.

– Lekovita sumporna voda u Obrenovcu dostupna je svima. Dokazano leči kožna oboljenja, psorijazu, ekcem i razne dermatoze, a uz to ima i svoje tremalne efekte. Voda u kombinaciji sa Suncem i toplotom deluje na reumatska oboljenja. Ovaj prostor je zaista prelep, tuševi su uređeni, bazeni su čisti i dostupni svima, a smatram da bismo svi trebali više da promovišemo i cenimo to što imamo – rekao je Peković.

Direktor Javnog preduzeća Sportsko-kulturni centar ”Obrenovac” Dušan Mitrović istakao je da je sve spremno za početak nove sezone kupanja na ”Cevki”.

– Na ovom kupalištu, imamo 21 tuš, takođe i dva bazena. Građani su već došli prvog dana po otvaranju ”Cevke”. Zamolio bih građane, da čuvaju ”Cevku”, jer je to njihovo, a mi smo u službi održavanja, te je cilj da zajedno očuvamo ovaj kompleks koji je jedinstven i izaziva oduševljenje svih koji posete ovo kupalište, pre svega jer je besplatno koršćenje, a i sam projekat ”banje na otvorenom” je poseban i kao takav izaziva oduševljenje posetilaca – naveo je Mitrović.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *