OVO JE 10 NAJSREĆNIJIH GRADOVA U SRBIJI

„Uh, kako bi bilo dobro da dobijem sedmicu na lotou“, je misao koja nam je svima, makar jednom, pala na pamet.Brojevi, kombinacije, datumi… neki čak smatraju i da horoskop utiče na dobitak. Međutim, da li ste se ikada zapitali u kom gradu je najviše uplaćeno srećnih listića?

Prema istraživanjima koja je radila Državna lutrija Srbije, a čiji su podaci dostupni na njihovom sajtu, od 2005. godine, pa do današnjeg dana najviše loto dobitnika izvučeno je na teritoriji glavnog grada, Beograda. Čak 33 sedmice, basnoslvnih cifara, otišle su u ruke Beograđana.

Druga na listi je, na izenađenje svih, Bijeljina sa 11 puta manje dobitika, tačnije 3, a odmah iza nje je i glavni grad južne Srbije, tačnije Niš sa isto toliko srećnika.

Od četvrtog do devetog mesta naređali su se Bačka Topola, Banja Luka, Novi Sad, Pančevo, Sombor i na kraju Užice, sa po dva dobitnika. A koliko je ova statistika verodostojna govori i činjenica da je i poslednja izvučena sedmica upravo otišla u ruke jedne Pančevke, čiji se grad nalazi upravo na ovom spisku.

Na poslednjem, desetom mestu smeštena je Ada sa jednim dobitnikom.

Ipak, mnogima će ključ za dobitnu kombinaciju i dalje ostati nepoznanica, ali čak ni oni koji godinama igraju, a nikada ništa nisu dobili ne treba da klonu, možda je vaša sreća baš iza ugla!

Podsetimo, u 101. kolu igre na sreću loto izvučena je sedmica koja je iznosila 5.100.000 evra.

Dobitna kombinacija glasila je: 2, 7, 13, 20, 25, 31, 26, a listić je uplaćen u Pančevu.

Ekipa Telegrafa posetila je baš mesto gde je uplaćen famozni tiket. Ljubazna prodavačica dočekala nas je osmehom i odmah priznala da ovo čak nije prvi put.

Naime, ovo je već druga vrtoglava sedmica koja je uplaćena baš kod nje.

Izvor : Espreso/Telegraf.rs/Jelena Peranović/Preneo D.M.

foto: Dado Đilas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *