POZIV ZA PREDAVAČE KOJI ŽELE DA TOKOM LETNJEG RASPUSTA UČESTVUJU U REALIZACIJI PROGRAMA „OBRENOVAC – GRAD ZNANJA“

Kancelarija za mlade Gradske opštine Obrenovac, zajedno sa Sportsko-kulturnim centrom ”Obrenovac” već 14 godina realizuje program ”Obrenovac-grad znanja”.

Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta.

Namera je da se kroz različite teme mladima iz Obrenovca obezbedi:

osposobljavanje za rešavanje problema, povezivanje i primenu znanja i veština u daljem obrazovanju, profesionalnom radu i svakodnevnom životu,
razvoj sposobnosti komuniciranja, dijaloga, osećanja solidarnosti, kvalitetne i efikasne saradnje sa drugima i sposobnosti za timski rad i negovanje drugarstva i prijateljstva.
Sav materijal potreban za izvođenje radionica obezbediće Kancelarija za mlade GO Obrenovac. Učešće u projektu za sve polaznike će biti besplatno. Termini za izvođenje programa biće usaglašeni prema potrebama i mogućnostima polaznika, odnosno nastavnika, uz napomenu da se svaki program može dodatno prilagoditi. Za realizaciju aktivnosti koristiće se prostori KZM i SKC-a u Obrenovcu.

Ovim putem pozivamo zainteresovane iz Obrenovca da se prijave za predavače za održavanje obuka, radionica, kurseva, škola koje će obezbediti kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta.

Prijavu slati preko prijavnog formulara.

Rok za podnošenje prijava je 1. jun 2024. godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade ili na mejl obrenovac.kzm@gmail.com

Načelnik odeljenja za informisanje i brigu o mladima Boris Bogdanovski naglasio je, da će radionice i ovog leta moći da posećuju kako najmlađi sugrađani, tako i nešto stariji mladi građani Obrenovca.

– Važno je da radionice za mlade budu zanimljive, kreativne, da učesnicima pruže nova znanja i veštine. Ovom prlilikom pozvao bih sve zainteresovane predavače, da podnesu prijave za realizaciju radionica – rekao je Bogdanovski.

On je naglasio da će ove godine kao i prethodnih, radionice biti održane u prostorijama Kancelarije za mlade i Sportsko-kulturnog centzra ”Obrenovac”.

Izvor: KZM Obrenovac

Foto: KZM Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *