BESPLATAN IZLET ZA PENZIONERE IZ OBRENOVCA

Gradska opština Obrenovac organizovala je besplatan izlet za penzionere. Naime, penzioneri koji su u proteklom periodu iskazali interesovanje za odlazak na besplatne izlete u organizaciji Gradske opštine Obrenovac, imali su priliku da uživaju u poseti manastirima Žiča i Vujan i međusobno se druže.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević i njegovi saradnici proveli su jedan dan družeći se sa obrenovačkim penzionerima na jednodnevnom izletu.

– Pre svega želimo da naši penzineri upoznaju sva bogatstva naše zemlje. U manastiru Žiča danas će imati priliku da uče o našoj istoriji, koja je bogata. Takođe, penzioneri imaju priliku da uživaju u lepotama zapadne i centralne Srbije – rekao je Stanojević.

Program koji sprovodi Gradska opština Obrenovac, a koji se odnosi na organizaciju bespatnih izleta za penzionere, pre svega ima za cilj da se starijim sugrađanima ponude sadržaji kojima će upotpuniti slobodno vreme, nešto novo naučiti, a i zabaviti se.

Stanojević je ovom prilikom najavio, da će tokom sledeće nedelje nova grupa penzionera dobiti priliku za besplatan jednodnevni izlet, čije će troškove snositi Gradska opština Obrenovac.

– Cilj je da penzionerima pružimo mogućnost da besplatno putuju po Srbiji, uživaju u lepotama naše zemlje, a očekujemo i još prijava penzionera za besplatne izlete –poručio je Stanojević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *