BESPLATNI KURSEVI STRANIH JEZIKA ZA MLADE OBRENOVČANE

Kancelarija za mlade opštine Obrenovac novu 2024. godinu započinje ponudom besplatnih kurseva stranih jezika. Naime, kroz program neformalnog obrazovanja – Obrenovac grad znanja, Kancelarija za mlade opštine Obrenovac i ove godine za mlade Obrenovčane organizuje kurseve stranih jezika.

Zainteresovani predavači mogu podneti svoje prijave preko on line prijavnog formulara. Detaljnije informacije o objavljenom pozivu mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Gradske opštine Obrenovac ili se do istih može doći u prostorijama Kancealrije za mlade opštine Obrenovac.

Prema rečima načelnika odeljenja za informisanje i brigu o mladima Borisa Bogdanovskog, kursevi stranih jezika su program koji sprovodi Kancelarija za mlade, kako bi se mladim Obrenovčanima pružila prilika za sticanje novih znanja i veština.

– Program kurseva stranih jezika sprovodi se u cilju obezbeđivanja prilika mladim ljudima, da nauče strane jezike, kako bi stečena znanja i veštine mogli upotrebiti u konverzaciji, ali i prilikom zapošljavanja, gde će im nova znanja obezbediti veću konkurentnost na tržištu rada – rekao je Bogdanovski.

On je ovom prilikom pozvao zainteresovane predavače da osmisle programe i podnesu svoje prijave putem on line prijavnog formularа.

Predavači svih stranih jezika su pozvani da podnesu prijave, međutim izbor kurseva stranih jezika vršiće se s obzirom na potrebe i interesovanja mladih.

Bogdanovski je naglasio, da je u planu da se ovom prilikom realizuju 3 kursa stranih jezika u grupama osnovnog i naprednog nivoa znanja.

– Trebalo bi da se sa realizacijom kusreva stranih jezika počne krajem februara i da predavanja traju tokom marta, što se kroz praksu pokazalo dovoljnim periodom za savladavanje stranih jezika – naveo je Bogdanovski.

Kursevi stranih jezika biće organizovani u Kancelariji za mlade u Sportsko-kulturnom centru ”Obrenovac”.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *