EKIPE JKP OBRENOVAC OČISTILE ULICE I JAVNE ZELENE POVRŠINE NAKON KRSTOVDANSKOG VAŠARA

Nakon vašarske manifestacije u Obrenovcu, službe Javnog komunalnog preduzeća ”Obrenovac” izašle su na teren i uz angažovanu mehanizaciju počistili smeće i oprali gradske ulice. Na ovim poslovima radilo je 30 radnika sa dve cisterne i jednom čistilicom. Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević na terenu je posetio dežurne službe Javnog komunalnog preduzeća.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Obrenovac” Milan Marošanin naglasio je, da je praksa da već naredni dan, nakon vašarskih manifestacija ulice Obrenovca i sve zelene površine budu čiste.

– Komunalne službe već od 23 sata počinju sa čišćenjem ulica, čeka se da se svi povuku iz glavne ulice, kako bi istu očistili. Takođe, očistiće se i Ulica Majora Tepavca, a nakon toga i Vašarište – rekao je Marošanin.


Stanojević je naglasio, da je ovogodišnji Krstovdanski vašar u Obrenovcu posetio veliki broj ljudi, a kako isiče posao koji obavljaju službe Javnog komunalnog preduzeća nakon vašarske manifestacije, veoma je zahtevan, te se očekuje da se naredne godine osmilsi model koji bi dežurnim ekipama radnika JKP-a olakšao posao čišćenja ulica i javnih zelenih površina.


– Činjenica je da je rad noću izazovan i zahtevan. Međutim, zajedno sa Javnim komunalnim preduzećem odužićemo se radnicima, tako što ćemo povodom obeležavanja 70 godina od osnivanja ovog preduzeća, za radnike pripremiti jubilarne nagrade u visini od 10.000,00 dinara kako bismo ih stimulisali i na neki način im se odužili za održavanje higijene našeg grada – naveo je Stanojević.

Izvor:GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *