REKONSTRUISANA MREŽA TOPLOVODA U ULICI VUKA KARADŽIĆA

Tokom letnje sezone na mnogobrojnim lokacijama u gradu, izvedeni su radovi na izgradnji i rekonstrukciji toplovodne mreže. Primarna mreža sistema toplovoda u dužini od 400 metara u Ulici Vuka Karadžića potpuno je rekonstruisana. Danas je ovu ulicu posetio i predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević sa saradnicima.

U ovom delu grada, ekipe Javnog komunalnog preduzeća ”Toplovod” u prethodnoj grejnoj sezoni, beležili su veći broj kvarova.

„Ovaj cevovod je najznačajniji u gradu, prečnika je 400 milimetara i kao takav toplotnu energiju isporučuje u centralni deo grada, ali i u najznačajnije institucije Dom zdravlja, školu i vrtić, ali i u domaćinstva koja su na ovoj lokaciji“ – rekao je direktor Javnog komunalnog preduzeća ”Toplovod” Boris Ivković.

Stanojević je naglasio da su radovi na rekonstrukciji sistema toplovoda završeni, te da su započete hladne probe.

„U narednom periodu radnici će raditi na uređenju samog terena, gde su izvođeni radovi, kako bi ovaj deo grada bio vraćen u pređašnje stanje.“ – rekao je Stanojević.

Istovremeno se obavljaju radovi i na proširenju toplovodne mreže u naselju Dudovi, a novi korisnici u ovom delu grada trebalo bi da budu priključeni na mrežu toplovoda predstojeće grejne sezone.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *