NASTAVAK PROJEKTA „PUT DO SVAKE KUĆE“

Gradska opština Obrenovac u saradnji sa Javnim preduzećem za izgradnju Obrenovca nastavlja sprovođenje projekta ”Put do svake kuće”. Radovi na asfaltiranju i rekonstrukciji puteva u seoskim mesnim zajednicama obavljali su se i tokom vikenda u mesnim zajednicama Trstenica, Grabovac, Stubline, Piroman, Veliko Polje, Rvati i Barič.

Radove je obišao i predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miloš Stanojević i naglasio važnost ovog projekta za stanovnike mesnih zajednica.

„Koliko je bitna svaka ulica u Obrenovcu upravo govore reči baka Rade ovde u Grabovcu, ova ulica je jako bitna za nju i njenu porodicu kada veliki broj praunučadi dođe da je poseti. Vodimo se mišlju da svaku ovakvu ulicu uključimo u plan naših mesnih zajednica i da takve ulice asfaltiramo, kako bi asfalt došao do svake kuće. Naravno to se radi u skladu sa planovima mesnih zajednica koje same donose odluke koja će se ulica, gde i kada asfaltirati. Tako i ova ulica koja nikada nije bila asfaltirana dobija svoj izgled i tako gradimo u svim selima. Imali smo tu priliku u Stublinama, Velikom Polju, Trstenici, Bariču i svim našim mesnim zajednicama da odradimo ono što su mesne zajednice od nas zahtevale.“ – rekao je Stanojević.

Predsednik opštine je naglasio da će u narednim danima mašine ući u svako selo kako bi svi dostavljeni zahtevi mesnih zajednica za asfaltiranje, a koji se uklapaju u budžet, bili što pre realizovani i dodao da će se ova praksa nastaviti kako bi cela teritorija opštine bila premrežena putnom mrežom.

Asfaltiranje se obavlja prema utvrđenom planu i prema prioritetima koje su dostavili Saveti mesnih zajednica.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *