ODRŽAN 11. TURNIR ”NOVE NADE”

Na stadionu u MZ Krtinska ovog vikenda održan je 11. po redu turnir „Nove nade“ koji je okupio više od 80 fudbalskih ekipa. Na turniru koji iz godine u godinu beleži sve veći broj učesnika, pored domaćih ekipa učešće su uzeli i klubovi iz cele Srbije. Nakon intoniranja himne, u prisustvu učesnika i gostiju, turnir je otvorio predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević.

Turnir je organizovala Akademija fudbala „Desetka“, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Obrenovac, a za najbolje su i ovog puta obezbeđeni pehari i medalje.

Miloš Stanojević, predsednik Gradske opštine Obrenovac se na početku obratio učesnicima turnira.– Hvala vam što ste došli na 11. turnir koji se održava ovde u Krtinskoj. Verujem da ćete postići mnogo golova, da će biti mnogo uspešnih akcija i driblinga i ono što je najbitnije je da odavde odete srećni sa novim poznanstvima, da upoznate nove drugare, jer upravo odavde ćete otići i sarađivati na fudbalskim borilištima u godinama koje su pred vama – rekao je Stanojević.

– Voleo bih da odavde ponesete najlepše uspomene koje će vas pratiti do sledeće godine kada ćemo se opet videti i obradovati još jednom turniru. Želim vam puno uspeha u današnjem danu i proglašavam ovaj turnir otvorenim – poručio je Stanojević.

Živojin Kuzmanović Žoja, organizator turnira ”Nove nade” je istakao da se iz godine u godinu broj učesnika povećava i zahvalio se Gradskoj opštini Obrenovac na pomoći oko organizacije turnira.

Izvor: GO Obrenovac

Foto: GO Obrenovac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *