OSNOVNA ŠKOLA „POSAVSKI PARTIZANI“ DOBILA NOVU ATLETSKU OPREMU

Osnovnoj školi ”Posavski partizani” uručena je nova sportska oprema koju će deca moći da koriste na časovima fizičkog vaspitanja. Učenici ove osnovne škole postizali su značajne uspehe na sportskim takmičenjima, a nova oprema mogla bi doprineti još boljim rezultatima dece na predstojećim takmičenjima.

Koordinator dečije atletike Srpskog atletskog saveza Nemanja Ilić naglasio je da je oprema koju su dobili učenici Osnovne škole ”Posavski partizani” veoma kvalitetna.

– Cilj projekta koji realizuju Arena sport i atletski savez pre svega je da opremimo sve škole na teritoriji grada Beograda, a i škole u Srbiji, paketom dečije atletike namenjenom za obučavanje i osposobljavanje dece mlađeg uzrasnog doba, od prvog do četvrtog razera, a takođe ovaj paket namenjen je i starijoj deci, uzrasta od 5. do 8. razreda, kada efektivnije rade na razvoju motoričkih sposobnosti – naveo je Ilić.

On je ovom prilikom naglasio da projekat podrazumeva donaciju opreme, ali i obuku učiteljica, kako bi uz adekvatnu opremu mogle aktivno da rade sa decom.

Predsednik Komisije za sport opštine Obrenovac Predrag Manojlović zahvalio je Atletskom savezu Srbije na donaciji opreme za atletiku.

Izvor : obrenovac.rs

Foto : obrenovac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *