NOVI ASFALT U MESNOJ ZAJEDNICI GRABOVAC

U mesnoj zajednici Grabovac u toku su radovi na asfaltiranju putne deonice u Sremčevića kraju. Reč je o nekategorisanom putnom pravcu, a ova ulica asfaltirana je u okviru projekta Gradske opštine Obrenovac ”Asfalt do svake kuće”. Radove u mesnoj zajednici Grabovac posetili su predstavnici Gradske opštine Obrenovac i Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca.

Direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Goran Ćirić najavio je da će se sa radovima na izgradnji putne infrastrukture nastaviti u skladu sa vremenskim uslovima.

– Približavamo se kraju realizacije našeg projekta ”Asfalt do svake kuće”. Naime, Gradska opština Obrenovac realizacijom ovog projekta nastoji da svim sugrađanima obezbedi uslove života koji su karakteristični za gradske sredine – rekao je Ćirić.

Ovom prilikom naglašeno je, da je od 2018. godine do danas na području mesne zajednice Grabovac asfaltirano više od 16 kilometara nekategorisanih puteva.

– Ovogodišnja građevinska sezona započeta je ranije. Važno je istaći da smo u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike i Elektroprivredom Srbije obezbedili dodatna sredstva za nastavak radova na asflatiranju nekategorisanih puteva na području opštine Obrenovac. Važno je nastaviti sa radovima dosadašnjom dinamikom, kako bismo došli do svakog sela i asfaltirali puteve u skladu sa zahtevima Saveta mesnih zajednica – rekao je Stanojević.

Kako bi neki putni pravac bio asfaltirani, a zahtev građana ispunjen, prethodno je neophodno rešiti imovinsko-pravne odnose i pitanja.

– Nakon radova u mesnoj zajednici Grabovac, nastavljamo sa gađevinskkim radovima u mesnoj zajednici Draževac, gde će biti asfaltirano nekoliko puteva. U skladu sa iskazanim potrebama građana, izrađujemo planove za izvođenje radova – kazao je Stanojević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *