ZAVRŠENI RADOVI NA ASFALTIRANJU U NASELJU ROJKOVAC

Nastavljaju se radovi na asfaltiranju i rekonstrukciji puteva u okviru projekta ”Put do svake kuće”. U naselju Rojkovac u toku su završni radovi na asfaltiranju Ulice Kralja Milutina. Radove na izgradnji ovog važnog putnog pravca obišli su predstavnici Gradske opštine Obrenovac i Grada Beograda.

„Ovo je značajna putna deonica, radovi na istoj nisu izvođeni decenijama. Takođe, uradili smo i nivelaciju trotoara na pojedinim delovima. Uradićemo veliku rekonstrukciju centralnog puta, od autoputa, kroz Mislođin do Puža, potom do Draževca, nakon čega će se radovi izvoditi na klizištu u Maričića potoku, potom će se raditi u centru mesne zajednice Konatice.“ – naveo je gradski menadžer Miroslav Čučković.

Čučković je najavio nastavak radova na izgradnji putne infrastrukture i u drugim mesnim zajednicama opštine Obrenovac.

„U planu je rekonstrukcija Ratarske ulice u Ratarima, takođe radiće se na izgradnji Ulice JNA u mesnoj zajednici Skela i to od trafoa do Šabačkog puta, kao i na Moštaničkoj ulici u mesnoj zajednici Mala Moštanica.“ – najavio je Čučković.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miloš Stanojević, naglasio je da je tokom godine obnovljen veliki broj saobraćajnica, a da su u toku pripreme planova za izvođenje radova na asfaltiranju za narednu godinu.

„Rekonstruisan je veliki broj puteva, urađeni su i novi asfaltni putevi i na taj način građanima je obezbeđena dobra putna mreža. Ulica Kralja Milutina odavno je asfaltirana, te je bilo neophodno da se na ovom putnom pravcu izvrše radovi, a sve sa ciljem da građani iz ovog dela opštine Obrenovac imaju dobru putnu mrežu.“ – rekao je Stanojević.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: lokalnenovine.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *