SINIŠA MALI U OBRENOVCU: OBRENOVAC KAO SIMBOL NAPRETKA I RAZVOJA NE SME DA STANE

Član predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali, boraveći u Obrenovcu, obišao je članove opštinskog odbora Srpske napredne stranke koji već tradicionalno vikendom organizuju info štandove širom teritorije opštine, gde kroz razgovor sa sugradjanima, beleže predloge, sugestije i probleme građana, promovišu politiku i program Srpske napredne stranke, ali i upoznaju sugrađane sa jasnim i konkretnim planovima za budućnost. Ovog vikenda štand je bio postavljen u ulici Kralja Aleksandra.

Siniša Mali osvrnuo se na samo neke od projekata koji su realizovani u Obrenovcu.

„Obrenovac je za mene simbol promena koje su se u Srbiji desile u proteklih deset godina, simbol napretka, simbol razvoja. Za proteklih deset godina, ne samo da smo smanjili nezaposlenost, koja je bila 2012. godine preko 30 odsto, na samo 4,6 odsto, jer je pet fabrika otvoreno u Obrenovcu. Izgradili smo preko 500 kilometara kanalizacione i toplovodne mreže. Izgradjen je novi Dom zdravlja, nova ambulanta sa najsavremenijom opremom. Izgradili smo deset fiskulturnih sala, osnovnih škola, vrtića. Obrenovac ide napred i zato ne smemo da stanemo.“ – rekao je Siniša Mali.

Srpska napredna stranka ima konkretne i jasne planove, kako za Obrenovac, tako i za celu Srbiju. Novi most preko Kolubare, nove fabrike, atletski stadion, Expo centar u Surčinu koji se već gradi, pruga od Beograda preko aerodroma i nacionalnog stadiona do Obrenovca, nove fasade, potpuno nova moderna pijaca u Obrenovcu, samo su neki od projekata koji se već rade ili će se raditi u bliskoj budućnosti.

„To su stvari koje menjaju svakodnevni život građana Obrenovca, to je ono što menja Srbiju i zato je važno da pobedimo i u Beogradu, zato je važno da pobedimo i u Obrenovcu i u Srbiji, jer ta vertikala, ta koordinacija između gradske vlasti i Republike, s obzirom da dosta toga Republika investira i finansira, je jedini način da se uspe i zato smatram da je lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ najbolje rešenje za građane Obrenovca i naravno za građane Srbije.“ – naglasio je Siniša Mali.

„Siniša Mali je uvek bio uz Obrenovčane i u dobru i u zlu. Čast mi je što smo zajedno kandidati na listi. Obnovili smo zajedno grad, napravili fabrike, deset novih škola, vrtića i fiskulturnih sala. Danas obećavamo novi most i voz do Obrenovca, atletski stadion, nove fasade, plate 1400e i penzije 650e do 2027.godine. Srbija ne sme da stane!“ – napisao je na svom facebook profilu član predsedništva Srpske napredne stranke, Miroslav Čučković.

Izvor: lokalnenovine.rs

Foto: M.Čučković (facebook)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *