POZIV ZA PREDAVAČE KOJI ŽELE DA UČESTVUJU U REALIZACIJI PROGRAMA „OBRENOVAC – GRAD ZNANJA“ TOKOM ZIMSKOG RASPUSTA

Kancelarija za mlade Gradske opštine Obrenovac, zajedno sa Sportsko-kulturnim centrom „Obrenovac” već 14 godina realizuje program „Obrenovac-grad znanja“.

Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom zimskog raspusta.

Namera je da se kroz različite teme mladima iz Obrenovca obezbedi:

osposobljavanje za rešavanje problema, povezivanje i primenu znanja i veština u daljem obrazovanju, profesionalnom radu i svakodnevnom životu,
razvoj sposobnosti komuniciranja, dijaloga, osećanja solidarnosti, kvalitetne i efikasne saradnje sa drugima i sposobnosti za timski rad i negovanje drugarstva i prijateljstva.
Sav materijal potreban za izvođenje radionica obezbediće Kancelarija za mlade GO Obrenovac. Učešće u projektu za sve polaznike će biti besplatno. Termini za izvođenje programa biće usaglašeni prema potrebama i mogućnostima polaznika, odnosno nastavnika, uz napomenu da se svaki program može dodatno prilagoditi. Za realizaciju aktivnosti koristiće se prostori KZM i SKC-a u Obrenovcu.

Ovim putem pozivamo zainteresovane iz Obrenovca da se prijave za predavače za održavanje obuka, radionica, kurseva, škola koje će obezbediti kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i angažovano provođenje slobodnog vremena tokom zimskog raspusta u periodu od 2. do 22. januara 2024. godine.

Prijavu slati preko prijavnog formulara.

Rok za podnošenje prijava je 15. decembar 2023. godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade ili na mejl kzm.obrenovac@gmail.com.

Izvor. KZM Obrenovac

Foto: obrenovac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *